Friss hírek

2007.10.30. 19:22

Két daruval sem sikerült kerekeire állítani a Váci úton felborult betonkeverőt

<p>A tűzoltók két darut is bevetettek, de nem sikerült kerekeire állítani a betonkeverőt, ami délután három óra előtt borult fel Újpesten a régi 2-es és 2/A főút elágazásánál. A tűzoltók több mint három óra megfeszített munka után kénytelenek voltak a csomópont négy sávját elfoglaló monstrumot otthagyni. A gépet várhatóan egy honvédségi daru fogja a kerekeire állítani, egyelőre nem tudni, hogy mikor. A környéken óriási a dugó.</p>

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a 30 tonnás, betonnal megrakott járművet a tűzoltóság két daruja közösen sem bírta kerekeire állítani. A helyszíni parancsnok döntése értelmében - mivel a tűzoltóság eszközei nem elegendőek a kár elhárításához - otthagyták a betonkeverőt.

Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a csomópontban a rendőrök irányonként váltakozva terelik a forgalmat. Vagyis hol az egyik, hol a másik irányból érkezőket engedik tovább. A Honvédségnek van olyan daruja, amivel a betonkeverőt fel tudják állítani, de hogy ez mikor érkezik a helyszínre, azt még nem tudni.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a betonmixer délután három óra előtt borult oldalára a régi 2-es és 2/A főút csomópontjában. Ez a Váci út újpesti szakasza, a város határától nem messze.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!