Friss hírek

2007.10.31. 12:22

Illényi-Haumann-Szulák a Dohány utcai Zsinagógában

<p>Jótékonysági koncertet tartanak november 18-án este hat órától a Dohány utcai Zsinagógában. Az est fellépői, Illényi Katica, Haumann Péter és Szulák Andrea az est teljes bevételét "Az Élet Menete Alapítvány" javára ajánlja fel.</p>

Másodszor szerveznek jótékonysági koncertet "Az Élet Menete Alapítvány" javára. Tavaly novemberben Dés László, Gerendás Péter és Varnus Xavér közös estjén zsúfolásig megtelt a Zsinagóga épülete.

Idén Illényi Katica, Haumann Péter és Szulák Andrea közös koncertjére várják a szervezők a közönséget. Az esten Bolba Tamás és zenekara adja a zenei kíséretet. Meghívott vendégként fellép Pajor Tamás és Demjén Ferenc. A koncert végén az est zenei vezetői, Heilig Gábor és Gerendás Péter is színpadra lépnek. A házigazda-műsorvezető Csonka Andrást lesz.

A fellépő művészek a koncert bevételével "Az Élet Menete Alapítvány" 2008. évi megemlékezéseit, programjait támogatják. A koncertre jegyek már kaphatók.

Bővebb információ az alapítványról a: www.eletmenete.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!