Friss hírek

2007.10.04. 12:36

Fidesz: Bajnai Hajdú-Bét -es barátai végzik az EU támogatások kommunikációját

<p>Ismét felszólította a Fidesz a kormányt, hogy az EU-s támogatásokkal kapcsolatos reklámokra szánt 3 milliárd forintot ne használja fel, hanem fordítsa inkább azokra területekre, ahol arra valóban szükség van. Cser-Palkovics András, a párt helyettes-szóvivője minderről annak kapcsán beszélt, hogy közelmúltban nyilvánosságra hozták a reklámokra kiírt pályázat nyerteseinek névsorát, amelyek között ráadásul olyan cégek is szerpelnek, amelyek vezetői korábban azzal a Hajdú-Béttel álltak kapcsolatban, amit Bajnai Gordon vezetett. Bajnai Gordon egykori Hajdú-Bét-es barátai végzik az EU-s forrásokkal kapcsolatos kommunikációt -tette hozzá.</p>

Az ellenzéki poltitikus szerint a Fidesz már azt sem tartja elfogadhatónak, hogy három milliárd forintot költsön a kormány reklámra, szerintük ugyanis olyan helyen kellene elkölteni, ami valóban az embereket szolgálja, példaként az oktatást, a kultúrát és a szociális területeket említette.

Cser-Palkovics András szerint különösen aggasztó, hogy a 3 milliárdos pályázaton két olyan cég is nyert, amelyek korábban a Hajdú-Bét -tel állatak kapcsolatban, vagy vezetői között volt Hajdú-Bét-es vezetők vannak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!