Friss hírek

2006.12.16. 05:44

Mesenapot rendez a BKV szombaton Budapesten

<p>Csukás István népszerű mesefigurái, Pom-pom, Gombóc Artúr, a Nagy Hoho Horgász és barátaik várják a gyerekeket szombaton a budapesti Moszkva téren a BKV mesenapján. A társaság ezenkívül jövő pénteken Combino mesevillamost is indít a Nagykörúton.</p>

Mesenapot szervez a gyerekeknek december 16-án, szombaton 10 és 17 óra között a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV). A Moszkva téren a kicsik és szüleik személyesen is találkozhatnak Csukás István íróval. A szerző legnépszerűbb mesefigurái, Pom-pom, Picúr, Gombóc Artúr, Sebaj Tóbiás, a Nagy Hoho Horgász és a Legkisebb Ugrifüles életnagyságú figuráival pedig közös fényképet is lehet készíteni. Az előhívott fotókat speciális, Combino-keretben kapják meg a gyerekek. A rendezvényre Csukás István különleges meglepetéssel is készül: mesét írt a Combino villamosokról, amit a helyszínen álló szerelvényen minden órában meghallgathatnak a kicsik.

A társaság ezenkívül december 22-én, 23-án, és 24-én Mesevillamost is indít a Moszkva térről. Ezen a Combino járaton egy nagyjából másfél órás utazás közben a gyerekek megnézhetik Csukás István legismertebb meséit, találkozhatnak a szerzővel és Berecz András mesemondóval.
A Mesevillamosra úgynevezett Mesevillamos-jegyet kell váltani, amelynek az ára megegyezik két vonaljegy árával, vagy két vonaljegyért cserébe is megváltható. A jegyek előjegyezhetők a BKV vevőszolgálatán (Akácfa u. 18., Tel: 06-1-461-66-88) vagy megvásárolhatók az indulás napján a helyszínen felállított pultoknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!