Foci vb 2022

2022.12.11. 20:42

Topcsapatok vinnék Szoboszlai csapattársát

A horvát labdarúgó-válogatott egyik legjobb játékosáért, a mindössze 20 éves Josko Gvardiolért topcsapatok állnak sorban. A Manchester City akár 100 millió eurót is fizetne az RB Leipzig futballistájáért.

ÉM

Joško Gvardiol különös ismertetőjele a fekete maszk

Fotó: AFP

A katari foci-vb-n már elődöntős horvátok védelmének alappilére az RB Leipzig 20 éves játékosa. Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik klubtársának kiemelkedő teljesítménye több sztárcsapat figyelmét is felkeltette, horvát lapértesülések szerint elképesztő összegért válthat klubot.
Az érdeklődők közé tartozik a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és a Bayern München is, és állítólag
Pep Guardiola együttese akár 100 millió eurót sem sajnálna Gvardiol megszerzéséért, aki szívesen folytatná karrierjét a Premier League-ben.

Hatvan millió euró 

Állítólag már három topklub is ajánlatot tett a védőért, aki a szakértők szerint a világ egyik legjobb középhátvédjévé válhat, és a Lipcse valószínűleg mindent megtesz azért, hogy a lehető legmagasabb összegért adja el a tehetséges játékost.
A 2002-es születésű Gvardiol a Dinamo Zagreb csapatánál nevelkedett, 2021 nyarán szerződtette a Leipzig. A transfermarkt adatai alapján jelenleg 60 millió eurót ér a horvát labdarúgó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!