Foci vb 2022

2022.12.03. 13:49

Egy Neymar hasonmás is glasszézik Katarban

Hogy lehet az, hogy a katari foci-vb egyik legnagyobb sztárja, a brazil Neymar a lelátón szelfizik a szurkolókkal, vagy csak úgy sétálgat az utcán, miközben az összes játékost úgy őrzik, mint a Szent Grált? Nos, úgy, hogy az, aki úgy néz ki, mint Neymar, az valójában nem is Neymar.

ÉM

Pillanatok alatt bejárta a világsajtót egy kép november 28-án, amelyen megdöbbenve láthattuk, hogy a vb három legnagyobb sztárjának egyike, a brazil Neymar szurkolókkal szelfizik a lelátón a Brazília-Svájc csoportmeccsen. 

Persze, a kicsit is avatott szem gyorsan kiszúrta, hogy a tömeg középpontjában feszítő sapkás, napszemüveges fickó nem Neymar, csak egy hasonmása. De szó se róla, jó munkát végez a Sosia Doney nevű fickó, aki ügyesen használja ki, hogy valóban megszólalásig hasonlít a brazil sztárra. Itt éppen egy buszról száll le magabiztosan, tetőtől talpig a brazil csapat hivatalos "kimenő" szerelésébe öltözve. Pillanatok alatt el is indult a sikoltozó őrület, Doney gyorsan kiosztott egy aláírást, majd lelépett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!