Foci vb 2022

2022.12.12. 17:24

A franciákat tartják legesélyesebbeknek

A legkeresettebb sportfogadással foglalkozó weboldalak szerint a címvédő Franciaországnak van a legnagyobb esélye a végső győzelemre a katari labdarúgó-világbajnokságon.

ÉM

Mbappe és csapattársaI előléptrek esélyesnek

Fotó: AFP

Nemcsak a Magyarországon népszerű, hanem a nemzetközi viszonylatban keresett bukmékereknél is ugyanaz a sorrend az oddszok alapján az elődöntőbe jutott négy csapat tekintetében. Ezek szerint a címvédésre van a legnagyobb esély, az argentinokat pedig minden sportfogadó oldal másodikként "rangsorolja" a franciák mögött. A katari torna negyeddöntőjében a brazilokat nagy meglepetésre búcsúztató horvát válogatott a harmadik a listán, és a sporttörténelem során először a legjobb négy közé jutó afrikai együttes, Marokkó kapta a legkevesebb esélyt a vb-cím megszerzésére. 
A vb lehetséges gólkirályáról szintén egybehangzók a vélemények, ugyanis a jelenleg öt góllal éllovas Kylian Mbappé szerepel az első helyen az esélyesek között. A 23 éves francia támadót az argentinok sztárjátékosa, Lionel Messi követi, a harmadik helyre pedig a szintén címvédésre készülő Olivier Giroud került. 

A katari vb-n kedden és szerdán rendezik a két elődöntőt, melyeknek során előbb Horvátország találkozik Argentínával, majd a franciák Marokkóval. A bronzmérkőzésre szombaton, a döntőre pedig vasárnap kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!