Hat forduló eltiltás Bornescunak

<p>Hat forduló eltiltást kapott a román labdarúgó élvonalban szereplő Universitatea Craiova kapusa, Mircea Bornescu és 3 000 lej büntetést kell fizetnie a Besztercei Gloria elleni bajnoki mérkőzésen történt sportszerűtlen megmozdulása miatt – döntött a román szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága.</p>

A hálóőr megrúgta az ellenfél csapat támadóját, Cristian Coroiant. Egy előreívelt labdára mozdult ki a kapus, aki úgy fogta a labdát, hogy közben lábával megrúgta a csatárt, akit az eset után kórházba szállítottak. Mint kiderült, súlyos hátgerincsérülést szenvedett Coroian.

„Ilyen csak velünk történhet meg. Aberáns döntést hozott a bizottság, mivel a kapus a labda után ugrott. Ez a videófelvételekből is kiderült. Ha szabálytalanság történt volna, akkor ki kellett volna állítani a kapust még a mérkőzésen – nyilatkozta felháborodva az oltyán együttes sportmenedzsere, Vlad Roşca. – Korábban a steauás Mirel Rădoit nem büntették, bár tisztán látszott, megrúgta ellenfelét, bár nem volt már ott a labda. És még mondhatnék más példát is. Nyilván fellebbezünk a döntés ellen” – folytatta Roşca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!