ERDON Music

2007.11.14. 10:12

Ja Rule: Mirror - újra elhalasztva

<p>Ja Rule sokak által várt albumának, a Mirrornak kiadása el lett halasztva. Ismét. Azonban mostmár a rapper által megismerhetjük a késlekedés valódi okát.</p>

A korongot korábban már későbbre tolták, akkor szeptemberről novemberre került a kiadás dátuma, azonban most a MurderInc-Online a tudomására jutott információk alapján azt írta, hogy ez a második késlekedés bizonyos zenei alapok "szerzői jogi problémái" miatt történik.A valódi okra Ja Rule derített fényt a SOHH-nak adott exkluzív interjúban:-"Úgy volt, hogy november 13-án adom ki a lemezt, de úgy döntöttem, várok még vele."-mondta Ja. "Az új év mindig új, mindig frissebb mint a régi. Mivel amit most csinálok, ugyancsak nagyon friss, rájöttem, a legjobb lesz ha nem idén adom ki. Annyi minden történt már 2007-ben. Hagyom, hogy a nagyágyúk elintézzék egymást a listákon és a színpadon egyaránt, majd jövök én a tuti anyaggal. Így érzek most."

Csöppet másképp szól a Universal közleménye:"A Murder Inc. a rajongók tudomására hozza, hogy Ja Rule új, Mirror című albumának kiadása 2008-ra tolódott, pontos dátum meghatározása nélkül. Megkerestük Irv Gottit a késlekedés okán, melyet ő "szerzői jogi problémákkal" indokolt. Amint megtudunk többet az esetről, azonnal értesítünk mindenkit a megfelelő fórumokon." A lemezen a tervek szerint vendégszerepel The Game, a "Sunset" című számban, míg Lil Wayne az "Uh Ohh" c. maxin működik közre. A korong tartalmazni fog egy Beatles feldolgozást, a "Father Forgive Me"-t is.

(Blackmuis.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!