ERDON Helyi sport hírek

2008.02.27. 13:43

Sére Sándor vb–részvevő

<p>A szatmárnémeti testépítő, Sére Sándor is részt vesz az NABBA Világbajnokságon.</p>

Minden bizonnyal pályafutása csúcsára ért Sére Sándor, szatmárnémeti testépítő, aki június 14–15. között részt vesz az Amatőr Testépítők Nemezetkozi Szövetsége (NABBA) által rendezett világbajnokságon. A tavalyi Európa Kupán elért eredmény után figyeltek fel a NABBA képviselői Sérére és hívták meg a versneyre. Mint arról mi is beszámoltunk, a testépítő aranyérmet szerzett a szerbiai versenyen.

„Most csak a vb–re koncentrálok. Több versenyre is kaptam már meghívást, de inkább lemondom azokat. A célom ugyanis az, hogy a legjobbak között végezzek a vb–n, és lehetőleg érmes helyen végezzek” – mondta Sére.
Schwarzenegger is itt kezdte
A NABBA egyébként egy nagy múlttal rendelkező, híres szövetség. Egyik versenyén kezdte pályafutását Arnold Schwarzenegger vagy Sean Connery. Előbbi a NABBA által szervezett Miss Univers győztese volt, először 1970–ben, majd sorozatban még öt alkalommal. A vb–t 25. alkalommal rendezik meg. Idén a görögországi Thesszalonikiben kerül sor a testépítők egyik legnagyobb nemzetközi tornájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!