ERDON Helyi sport hírek

2007.11.15. 18:10

Váradi kosárlabdázás anyagi hátterek nélkül

<p>Mind a férfi, mind a nõi váradi A-osztályú kosárlabda csapatra nehéz percek várnak holnap délután és este – jelentette ki tegnapi sajtótájokoztatóján a Nagyváradi Városi Sportklub igazgatója, Petrut Dragan.</p>

A két gárda ugyanis komoly anyagi gondokkal küszködik, s ezért nincsenek megfelelõ, minõségi játékosaik. Az Egyetem VSK nõi együttese például csak Janet Hughest tarthatta meg a három idegenlégiósa közül, pedig a lányoknak igazán szüksége lenne erõsítésre.
Nem az elvárásoknak megfelelõen szerepel a Leonardo VSK férfi együttese sem. Három amerikai játékosa közül kettõt el kellett küldeni, mert nem feleltek meg a követelményeknek. Jobbakra meg nincs elég pénze a klubnak, miközben más városok csapatai horribilis összegeket költhettek játékosvásárlásra, erõsítésre és mindez meg is látszik a hazai kosárlabdázás színvonalának növekedésében. A váradi legénység egyetlen célja így az A-osztályban maradás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!