ERDON Helyi sport hírek

2007.11.06. 14:38

Sándor Péter karate kupa

<p>Az elmúlt hét végén a nagyszalontai Sportcsarnok második alkalommal adott otthont a Sándor Péter Karate Cup elnevezésû emlékversenynek.</p>

A versengéseket sílusok közötti karate számokban (kata és kumite, férfiak és nők) rendezték majd huszonöt hazai klub 200 résztvevőjével. Nagyváradot két sportklub, a Gyermekek Háza Shogunul (edzõ: Ioan Vaida) és az Activ (edzõk: Ionut Radu és Sebastian Strapek) képviselte.A Gyermekek Háza Shogunul együttese négy arany-, két ezüst, és három bronzéremmel gazdagabban tért haza, míg az Activ csapata két arany-, egy ezüst és három bronzérmet szerzett.

Aranyérmesek, Shogunul: Alexandra Negru, Rékasi Réka, Raul Neaga, Claudia Bulc. Ezüstérmesek: Cristian Badea, Anamaria Georgies. Bronzérmesek: Denisia Coos, Ioana Bat (ifjúságiés felnőtt). Aranyermes, Activ: Flaviu Balint (kata és kumite). Ezüstérmes: Catalin Lupau. Bronzérmesek: Cristian Avram (kata és kumite), Flaviu Balint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!