ERDON Helyi sport hírek

2007.11.20. 15:45

Otthon a Liberty

<p>A hajdúvárosi legénység az élvonalat is megjárt együttest fogad a mai, hétközi fordulóban: Nagyszalontára a Bihar FC „mumusa”, az Aranyosgyéresi Sodronyipar látogat.</p>

Természetesen ott is folytatni szeretnék a haladó hagyományt, mármint azt, hogy pontot-pontokat vigyenek el Biharból. Ez viszont egyáltalán nem lesz most könnyű, hiszen a Liberty mindössze hat pont távolságra van az élvonalat jelentő helytől, és Selymes Tibor tanítványai akár az I. Ligát is megcélozhatják egyre jobb és eredményes játékukkal.

A szombati meccsen a Râmnicu Vâlceán döntetlent kiharcoló gárdával kezd az edző, ám nem lehet közöttük Deaconescu, aki a negyedik sárga lap begyűjtése miatt egy fordulót „pihenni” kénytelen. Ugyanekkor Coca apróbb sérüléssel bajlódik, de hétfőn állította, hogy a csata kezdetéig rendbe jön. Játékvezető: Haidiner Daniel (Vajdahunyad), partjelzők: Sorin Caia és Gabriel Dan (Temesvárról mindketten). Szövetségi megfigyelő: Viorel Boit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!