ERDON Helyi sport hírek

2007.11.08. 18:45

A harmadik liga ma folytatja

<p>A pályák talaját rongáló, hideg esőben sem áll le a pontvadászat a labdarúgó harmadik ligában. A bihari csapatok közül a Lotus és a Bihar FC hazai pályán, a Bihorul idegenben játszik.</p>

A Belényesi Bihorul a labdarúgó Román Kupában menetelő, az első ligás Aradi UTA ellen győztes Kolozsvári S[n[tatea vendége lesz, ám mivel a csoport pontvadászatában nem remekel a Szamos-parti legénység, Kovács Rudolf edző győzelemben, de legalább egy pont megszerzésében gondolkodik. A találkozó játékvezetője Romulus Pop lesz, a partjelzői feladatokat Calin Flanja és Alin Danciu (mindhárman Marosvásárhely) látja el. Szövetségi megfigyelő: Teodor Biris (Piski).

A listavezető Félixfürdői Lotus-Luceafarul a bajnoki tabella kiesőzónájában tanyázó Balázsfalvi Intert fogadja 14 órától a szentjánosi pályán. Játékvezető: Ovidiu Curta, partjelzők: Máthé Dénes és Elena Munteanu (mindhárman Marosvásárhely). Szövetségi megfigyelő: Dorel Cura (Arad).

Váradon a „Szamos”

Az első helyezett félixfürdőiektől négy ponttal lemaradó, igen jó képességű Szatmárnémeti Somesult látja vendégül az utolsó előtti helyet elfoglaló Nagyváradi Bihar FC II. legénysége a Városi stadionban 14 órai kezdettel. A váradi csapat kispadján edzőváltás történt: a Mircea RadulescuGergely Sándor edzőpáros helyett Danut Baba próbálja meg a már-már lehetetlennek tűnő feladatot véghezvinni: elkerülni a kiesési zónából! Nehéz lesz, mert az első csapatnak a sérültek miatt állandó szüksége van a második vonal játékosaira. Játékvezető: Virgil  Luca, partjelzők: Florin Pârlea és Raul Ghiculescu (mindhárman Temesvár). Szövetségi megfigyelő: Mircea Axente (Arad).

Szántó Sándor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!