ERDON Helyi hírek

2007.11.01. 18:46

Trendi lett a zebrán gázolni?!

<p>Nagyvárad - Két nagyon hasonlatos baleet történt Nagyváradon, egyik szerdán este, a másik csütörtökön reggel. Mindkét esetben szabályosan átkelő fiatal gyalogosok voltak a szenvedő felek.</p>

Csütörtökön reggel a nagyváradi Decebal utcán egy 13 éves gyereket gázolt el egy autó a zebrán, majd a sofőr megállás nélkül tovább hajtott. A szemtanúk megjegyezték a rendszámát, így a rendőröknek hamar sikerült azonosítaniuk a fiatal nőt. Elmondása szerint nagyon megijedt, s ezért próbált elmenekülni. A sportiskolába igyekvő gyermek szerencsére könnyebb sérüléseket szenvedett, tájékoztatott a közlekedésrendészetnek az esetnél helyszínelő munkatársa, Valentin Panescu.

 

Cserbenhagyta

A csütörtök reggelihez kísértetiesen hasonló baleset történt szerdán este is Nagyváradon, a Dimitrie Cantemir utcán. A nagyváradi 28 éves S. M. E. egy Skoda Fabiával gyalogátkelőn ütött el egy 16 éves lányt, majd továbbhajtott. Az áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett. A vezetőt ebben az esetben is hamar azonosították, s az ügyben folynak a vizsgálatok.

 

Összementek

Szerdán délután fél hat tájban a nagyváradi Avram Iancu és Sucevei utcák kereszteződésében a 43 éves B. Z. egy Daewoo Matizzal balra kanyarodva nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő Honda személygépkocsinak, és összeütköztek. A vétkes két hölgy utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

Zebrán gázolt

A nagyváradi ±tefan cel Mare sugárúton ütötte el az 51 éves B. M.-et szerdán délután hat óra tájban a berettyószéplaki 46 éves L. I. egy 1310-es Daciával. Az áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!