ERDON Helyi hírek

2007.11.01. 16:57

Sport olimpia a Retyezát hegységben

<p>Szatmár megye - A szatmárnémeti Langdon Down Egyesület 10 tagja október 25–28. között speciális sport olimpián vett részt a Retyezát hegységben.</p>

A szatmárnémeti Langdon Down Egyesület 10 tagja október 25–28. között speciális sport–olimpián vett részt a Retyezát hegységben. Az sport olimpián megközelítőleg százan gyűltek össze az ország szinte minden megyéjéből. A pénteki nap a selejtezők napja volt. Atlétikában, stafétában — külön leányoknak és külön fiúknak—, célbadobásban, asztaliteniszben, tekében versenyzetek a gyermekek és fiatalok. Szombaton az selejtezők legjobbjai mérték össze ügyességüket és tudásukat. A szatmárnémeti csapat versenyzői is szép eredményekkel tértek haza: Borbély Szilárd atlétikában aranyérmet, labdadobásban ezüstöt nyert; Chanta Delia atlétikában ezüstérmet és labdadobásban bronzérmet nyert; Kerti Oszkár atlétikában aranyérmet és labdadobásban ezüstérmet nyert és Pálinkás Helga asztaliteniszben aranyérmet és labdadobásban ezüstérmet nyert — tudtuk meg Kerti Gyöngyike egyesületi tagtól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!