ERDON Helyi hírek

2007.11.21. 16:58

Pályázati felhívás

<p>Szatmár megye - Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület (Erdélyi IKE) karácsonyi üdvözlőlap megtervezésére írt ki pályázatot 16 évet betöltött pályázok munkáit fogyadják el, a pályázat tárgya: a téli évszakhoz vagy a karácsonyhoz kapcsolódó rajzok, képek beküldése.</p>

Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület (Erdélyi IKE) karácsonyi üdvözlőlap megtervezésére írt ki pályázatot 16 évet betöltött pályázok munkáit fogyadják el, a pályázat tárgya: a téli évszakhoz vagy a karácsonyhoz kapcsolódó rajzok, képek beküldése. A pályázók rajzaikat és képeiket kizárólag elektronikus formában, min. 1024x768,72 dpi méretben és TIF formátumban juttassák el az Erdélyi IKE e–mail címére: [email protected] vagy [email protected]. A beküldési határidő: november 30. péntek du. 15 óra. A kísérőlevélben legyen feltüntetve a pályázó neve, telefonszáma és születési dátuma, illetve, ha tartozik valamilyen ifjúsági csoporthoz vagy szervezethez, akkor ennek neve.

A pályázat célja az Erdélyi IKE ez évi karácsonyi üdvözlőlapjának elkészítése, tehetséges fiatalok felkutatása és motiválása. A beküldött pályamunkákat díjjazzák: I. helyezett rajza (képe)  az Erdélyi IKE 2007-es karácsonyi üdvözlőlapjaként lesz népszerűsítve, a nyertest ezen felül jutalmat kap. A II. és III. helyezettet úgyszintén értékes jutalmakban részesítik a szervezők. A karácsonyi üdvözlőlap megtervezésére kiírt pályázatra csak saját munkákat lehet beküldeni. A nyertes pályamunkák szerzőivel az Erdélyi IKE együttműködési szerződést köt a rajz (kép) felhasználását  illetően. Bővebb felvilágosítással a 0264–598050–es telefonszámon szolgálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!