ERDON Helyi hírek

2007.11.20. 17:35

Kirándulás Félixfürdőre

<p>Szatmárnémeti - November 15–19. között a szatmárnémeti Kisegítő Iskola 24 tanulója és az Aurel Popp Művészeti Líceum 4 tanulója pedagógusaik és nevelőik kíséretében Félix–fürdőre látogattak.</p>

November 15–19. között a szatmárnémeti Kisegítő Iskola 24 tanulója és az Aurel Popp Művészeti Líceum 4 tanulója pedagógusaik és nevelőik kíséretében Félix–fürdőre látogattak. A többnapos kirándulás egy féléves futamidejű projekt keretében valósulhatott meg, a projekt célja, hogy a szellemi fogyatékos– és hallássérült gyermekek és utcagyerekek a művészet nyelvén tanulják meg kifejezni magukat.

Eddig a gyermekek, tanáraik irányítása mellett festményeket, fényképeket, grafikákat és filmet készítettek. Az elkészített darabokat abban a szállodában is kiállították, ahol a kirándulók megszáltak. Amellett, hogy sokan megtekintették a kiállítást, több gyermek munkáját is megvásárolták a látogatók — tudtuk meg a szatmárnémeti Kisegítő Iskola aligazgatójától Pirici Rozáliától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!