ERDON Helyi hírek

2007.10.09. 11:16

Forgalomelterelés Nagyváradon

<p>Nagyvárad - A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közli, hogy október 12-én 17.00 órától október 15-én 5.00 óráig elterelik a város központjából a közúti forgalmat az alábbiak szerint:</p>

A Ferdinand térre csak a Moscovei utca irányából lehet behajtani a Patriotilor utcán keresztül, s onnan a Teatrului utcán tovább. Az Ady Endre utcába tilos behajtani a Moscovei utcai torkolattól. A Saguna utca irányából a Libertatii térnek a Magheru út felé vezető szakaszán lehet tovább menni. Tilos behajtani a térnek a Iosif Vulcan utca felé vezető szakaszába.

A Tudor Vladimirescu utcából csak a Bank Postig szabad haladni, onnan vissza a Principatelor Unite utcán át. A Iuliu Maniu utcából csak tovább a Mosoiu utca, illetve az Avram Iancu utca felé szabad haladni, a tér felé nem. Az Avram Iancu utcából csak a Mosoiu utca felé lehet tovább menni. Ez utóbbi utca végétől két irányban lehet tovább hajtani: egyenesen a December1. tér déli útján, illetve a Mihai Viteazul utca felé. A December 1. tér északi részén levő úttól tilos az Independentei utca felé menni, csak dél felé a Mihai Viteazul utca felé, vagy megkerülni a teret a déli részén levő úton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!