ERDON Bulvár

2008.07.29. 14:45

Angelina hatására ráncosodik a szívtipró?

<p>A világ legszexisebb pasijaként számon tartott Brad Pitt mostanában nincs formában. A szívtipró sztár megöregedett és ráncos lett...</p>

Angelina mellett Brad egy átalgos apukának néz ki, és bár az igaz, hogy az évek jócskán eljártak Brad Pitt feje fölött, mégis mintha Angelina mellett meggyorsult volna az öregedés...

Korábban több magazin és internetes portál szerint is a világ legszexisebb és legjóképűbb férfijának megválasztott színész női szívek millióit dobogtatta meg tökéletesen kidolgozott testével, gyermeki bájjal rendelkező arcvonásaival és szőke fürtjeivel. 

2005-ben viszont a Mr. és Mrs. Smith című filmben, melyben Brad Pitt mellett a női főszerepet Angelina Jolie játszotta. A két színész a forgatás alatt igencsak közel került egymáshoz. Néhány hónap múlva össze is költöztek. Brad Angelinával három örökbefogadott gyermeket is magáénak tudhatott, akiket hamarosan a nevére is vett, azóta pedig már három saját gyermekük is született, legutóbb egy ikerpár, július 12-én. 

Brad Pitt mára egy hatgyermekes apukaként éli hétköznapjait, és Bradet egyre kevesebben látni filmekben. Vajon ezután már csak az apaszerep jut a színésznek?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!