ERDON Bulvár

2007.10.21. 17:36

Sms-szex – szabályok

<p>A legtöbb kapcsolat első fokozata az SMS. De vannak szabályok! Több mint 100 millió SMS röpköd naponta. Ez árulkodó...</p>

De figyelj oda! Rengeteg buktató lehetséges! Nézd csak!A nők és a férfiak különbözően írnak. A férfiaknál nem megszokott, ha úgy zárja: „Csókollak”. Nem is reagálnak olyan gyorsan, mint a nők. Nem elemeznek minden egyes szót, és nem rágódnak azon, hogy mit is akartál valójában mondani.Ne alkoss ítéletet senkiről egy üzenet alapján! Ha te hosszú leveleket írsz, az õ válasza viszont 2 sor? Ez mindössze annyit jelent, hogy nem túl jó ebben a műfajban. Nem biztos, hogy nem is illene hozzád.

Figyelj oda, mikor küldöd el az üzenetet! Lehet, hogy valaki éjjel 3-kor aludni szeretne, akármilyen édes is az üzid.Csak a megfelelő időben váltsd az üzenetet telefonhívásra! Ne arra használd az üzenetet, hogy pótold az élőbeszédet. Csak hatásfokozónak jó!Ha viszont bonyolult lenne a szöveg, inkább hívd fel! Jobb, mint egy 200 karakteres szöveget kihámozni. A félreértést kerüld!

Alkohol hatása alatt soha ne írj neki! Ez sok kapcsolatot tönkre tesz. Segítségként alkoss egy szabályt magadnak! Például: három ital után már nem írok mérges, érzelmes, szuperszexi üzenetet! Megbánod reggelre!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!