Életstílus

2010.09.11. 09:57

Napi horoszkóp - szombat

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Akár szabadnapot csinál magának, akár dolgozik – ne vigye túlzásba sem a szórakozást, sem a munkát! Egyik esetben sem lesz benne köszönet! Ott ütközik ugyanis ellenállásba, ahol a legkevésbé sem várja – tudniillik az élettársa elégedetlen. Vegye figyelembe azokat az új ismereteket, amelyek születő terveihez nagyon fontosak lesznek! Rövid utazások előnyösek. Aki romantikus hajlamú, este nagyon titokzatosnak fog tűnni.

Bika 04.21.-05.21.

Igazán nagyon jó formában van. A máskor oly áthághatatlannak látszó akadályok most szinte lényegtelen semmiségeknek tűnnek, az oly reménytelen családi problémákat pedig mesteri arányérzékkel tudja megoldani. Ki kellene már lépnie igazságosztó szerepéből, s erre talán éppen most nyílik alkalom. Ha még nem családanya, párkapcsolatában sikerül tisztáznia a nézeteltéréseket, ami sok vita alapját képezte.

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Ma rendkívül fogékony az élményekre, és lesz is része bennük. Használja hát ki a kedvező pillanatokat, amivel a mai nap szolgálni fogja Önt! De közben semmiféleképpen se feledkezzen meg az egészségéről sem! A női Ikrek csak nehezen tudják elfojtani vágyukat egy kisebb flört után. Ebből csak akkor adódhat problémája, ha párkapcsolatban él. Az egyedülálló Ikrek a mai napon akár új ismeretségre is szert tehetnek.
 
 
Rák 06.22.-07.22.
 
Váratlan látogatók érkeznek Önökhöz. A beszélgetés alkalmával a vendégektől szerezett értesülések hasznosak lehetnek még a jövőben. A vendégek villámhárítónak is jók: jelenlétük megakadályozhatja az újabb, heves családi veszekedés kitörését. Összességében kellemes a mai nap, amelyet még szebbé tehet, ha kedvenc hobbyjának is szentel időt. Lesz rá ideje. Ne felejtse el a házimunkát, halomban áll a mosatlan a konyhában.
Oroszlán 07.23.-08.23.

Egy új évszak küszöbén szinte megtámadják az emlékek. Ízek, illatok, valamikori hangulatok kerítik hatalmukba. Ne hallgasson azokra, akik sosem néznek hátra, csak előre. Ön is a múltjával él együtt, s az idők során megszerzett tapasztalatok formálták olyanná, amilyen ma. Ám becsapja magát, ha csak a szépre emlékezik. Idézze fel bátran a kellemetlen emlékeit is, utólag lehet, hogy másképp értékeli ezeket.

 

Szűz 08.24.-09.23.

Végre eljött a szombat, ezután a borzalmas hét után igazán ráfér Önre egy kis lazítás! Kiránduljon! Meg kell feledkezni a hétköznapi robotról, az egymásba érő éjszakai munkákról, az ismétlődő problémákról. Ha kiszabadul a természetbe, meglátja, egy csapásra megszűnik minden gondja. Vigye párját is magával, hiszen a közös élmények tovább erősíthetik kapcsolatukat, ami egyébként ingoványos talajon áll.

Mérleg 09.24.-10.23.

Megértette, hogy hét vége ide vagy oda, ezzel a munkával időben el kell készülnie, bárhogy is legyen. Keményen végigdolgozza a napot, míg családja élvezi az utolsó napsugarakat, így jogosan várja el, hogy legalább valami finom vacsorával jutalmazzák és biztosítsák az esti pihenését. Nem gondol nagy dolgokra, megelégszik egy kis csönddel, hogy kiolvashassa rég elkezdett könyvét. Kérése pedig valóra válik, így nyugalomban élvezheti a nap hátralévő óráit.

Skorpió 10.24.-11.22.

Amikor már végre úgy látszik, hogy munkájának már-már beérik a gyümölcse és sikerül a terve, az utolsó pillanatban váratlan akadályokba ütközik. A problémák megoldásra várnak. Ne adja fel, csak szusszanjon egy kicsit, és gyürkőzzön neki újra. Gondolja át tiszta fejjel a szituációt, és merjen kockáztatni. Győzni fog, ha győzi türelemmel. Szerezzen magának támogatókat, úgy könnyebb.

Nyilas 11.23.-12.21.

Határozott véleménye van mindenről, ez sokak szemében népszerűtlen. Fogja vissza magát, amíg környezete nem igényli temperamentumos fellépését. Alaposan meg kellene fontolnia a kiadásait. A vágyak beteljesülésére nem elég várni. Ha úgy dönt, hogy minden estéjét pihenésre fordítja, és a hétköznapokon is tartalékolja erejét, elérhetetlen távolságba kerülnek álmai. A ma megismert lehetőségek kiaknázása sok munkájába kerül.

Bak 12.22.-01.20.

Nem lehet véletlen, hogy mostanában a hétvégéken hasogató fejfájás veszi elő. Talán túl sokat stresszel hétköznaponként? A pihenés, a kikapcsolódás helyett így az ágyat nyomja, s alig bizonyul elegendőnek a két nap ahhoz, hogy valamennyire is kikúrálja magát. Komolyabban kellene vennie az orvosok tanácsát. Mozogjon többet, egyen kevesebb húst, és főleg lazítson egy keveset! Vegyen vissza az eszeveszett iramból!

Vízöntő 01.21.-02.19.
Megérdemli a pihenést, így végre nyugodtan hátra dőlhet. Legyen kedves szeretteivel, biztos lehet benne, hogy meghálálják. Egy vidám délutáni program még jobb kedvre deríti, netán új hírekkel, barátokkal gazdagíthatja. Ma fogyókúrája ellenére szívesen időz a konyhában, és próbál ki újdonságokat. A feltálalt különlegességek osztatlan sikert aratnak. Holnap tovább folytathatja a főzést.
Halak 02.20.-03.20.

Hangulata már szinte az elviselhetetlenségig kétségbeejtő. Minden ok nélkül úgy érezheti, hogy Önnek az életben semmi sem sikerül, pedig az élete pont az ellenkezőjét bizonyítja. A magány most különös súllyal nehezedik a vállára, egyre jobban egyedül érzi magát. Járjon többet emberek közé, keressen elfoglaltságot, vagy éppen csak kezdeményezzen új ismeretségeket. Meglássa, minden jól fog alakulni, és az átmeneti depresszióból rövid időn belül kilábal.


// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik