kísértetkastély

2020.12.25. 11:39

Potom pénzért kelt el Michael Jackson Sohaországa

Eredeti árának töredékéért kelt el a majd 2 700 holdas telek, melyre az egykori popsztár mesevilága épült. Az üzletre a ház dermesztő múltja szolgáltatott alapot, amitől Ian Reed ingatlanügynök is inkább a „kísértetkastély” szóval jellemezte, de hozzátette, a vevő jó alkut kötött.

Police officers stand behind the closed gate of Michael Jackson's Neverland ranch in Los Olivos, California on July 01, 2009 in Los Angeles, California. The family of Michael Jackson ruled out holding a poignant funeral at the star's Neverland estate as the singer's will was made public for the first time.

Forrás: GABRIEL BOUYS

Fotó: AFP

Százmilliós árának töredékéért, mindössze 22 millió dollárért kelt el Michael Jackson Sohaországa, annak hátborzongató múltja miatt – számol be a V4NA.

A kaliforniai telek, amit a Pán Péter történet után a popsztár Neverland Ranchnek nevezett el 2 698 holdon terül el, és lényegében magában foglal egy vidámparkot a kötelezően hozzátartozó kisvonattal, de még állatkertel is a lakóterületek mellett.

A vevő a drasztikus árcsökkenést a kilencvenes években Jackson ellen folyó pernek köszönheti, mely során az állami ügyészek úgy írták le a helyet, mint egy meseország, amit a sztár arra használt, hogy gyerekeket vonzzon oda és molesztálhassa őket. A vádakat végül ejtették.

Ian Reed ingatlanügynök úgy fogalmazott, a hátborzongató múltjára való tekintettel valóban szinte lopás a vásár. „Olyan mint egy kísértetkastély, de a vevő jó üzletet kötött”, fogalmazott.

Borítókép: Egy rendőr Sohaország bejáratánál 2009 július 1-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!