MEN Második NAP

<p><P>Ha kedden nem voltál kint ma feltétlen az egyetemen a helyed. Kis ízelítő a ma esti&#160;repertuárból: </P></p>

Első Emelet

Szerdán a Miskolci Egyetemi Napok nagyszínpadán fellép az Első Emelet a zenekar februárban tért vissza újra a színpadra és a budapesti koncertjük igazi szenzáció volt. „Az Első Emelet nem a múltjából akar élni, nem csinál turnét csak különleges helyeket tisztel meg, ilyen a MEN 2008. A 25 éves jubileumi bulinkon döbbentünk rá, játszanunk kell. Minden generációt nagy szeretettel várunk a MEN-re, ne hagyjátok ki, velünk nem bulizhattok bármikor – sorolta Kiki, mikor a Miskolci Egyetemi Napok fellépésről kérdeztük.

LB27

Ma este a Rockwell Cafe-ban többórás műsor lesz sok meglepetéssel. Koncert előtt és után is a reggie kap főszerepet. Sok-sok lemezzel készülünk, igazi ínyencségeket viszünk Miskolcra. Gondoskodunk róla, hogy buli előtt és után is jó zenék szóljanak. Az új lemezre a Babilon cirkuszra építjük a műsort. A MEN 2008 –s fellépéssel a nyári szezon veszi kezdetét, lesz közös produkciónk a Balkan fanatikkal és a Tankcsapda jubileumi buliján reggiesen fogjuk előadni az „Élet a legjobb méreg” című dalt – magyarázta Bodnár Tibi a zenekar frontembere.

MENSHIT

Az elektronikus zene kedvelői számára egyedülálló és megismételhetetlen party lesz a Stage Feverben szerdán és pénteken. A kétnapos partyn a Disco’S Hit valamennyi dj.-je fellép, ezzel a MEN szinte a teljes hazai élvonalat bemutatja két nap alatt. A 7 lemezlovas: hamvai P.G., bárány Attila, DJ Junior, DJ Lauer, DJ Antonyo, Soneec és Danny L. Csak le tudjunk állni reggel!

Jön a Subcribe is!

A budapesti Subscribe országos turnéja során végre a Miskolci Egyetemi Napok is bemutatja a 2007-es év legjobbnakítélt rocklemezét (Stuck progress to moon, fonogram-díj)

A fiúk ígérik, az Európa-szerte ismert prog-rockos muzsikájuk mellett híres – hírrobbanó, a magyar zenetévén is új színfoltot jelentő klip társult.

Ma este a MEN-en a korábbi időszak és az új lemez dalai is hallhatók lesznek (Színezd újra, Sírató) és borítékolható, hogy a koncert fergeteges siker lesz.

További programok: www.men2008.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!