MCS LoL csoportkörök végeredmény

2020.12.08. 17:11

MCS LoL – Ez a nyolc csapat jutott tovább a rájátszásba

Rendhagyó módon, de lezárult a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköre, megvan az a nyolc csapat, amelyek képviselhetik megyéjüket a rájátszásban.

Az utolsó mérkőzésnapon két Bo2-es szériát rendeztek, sőt egy mindent eldöntő tiebreaker meccsre is szükség volt, hogy eldőljön a végső sorrend a nyugati régióban. Hosszas adok-kapok után, de lezárultak a csoportkörök, így kialakult a végső sorrend. Összesen nyolc csapat folytathatja a menetelést a Megyék Csatájában, december 12-én kezdődnek az egyenes kieséses szakasz Bo3-as szériái.

Keleti régió végeredmény és továbbjutók

A Szabolcsi Medvék magabiztosan húzták be a csoport első helyét, a Békési Oroszlánok három döntetlennel, de összességében veretlenül jutottak tovább.

Északi régió végeredmény és továbbjutók

A Nógrádi Tollas Vitézeket csak a Budapesti Griffek tudták legyőzni, ami végül az első két helyezést eldöntötte. A rájátszásban mindkét együttes komoly esélyekkel indul minden összecsapásban, de a Griffek egy lépéssel a Tollas Vitézek előtt jártak az elmúlt hetekben.

Nyugati régió végeredmény és továbbjutók

Óriási harc zajlott a csoport élén, végül a mindent eldöntő tiebreaker meccsen jobban koncentráltak a Vas Megyei Struccok, ezzel ők találták magukat a tabella élén. A Győri Ezüst Páncélosok a rájátszásban javíthatnak, de nem lesz egyszerű dolguk, mivel a Griffek/Turulok/Medvék trióból kapnak ellenfelet.

Déli régió végeredmény és továbbjutók

Egyedüli veretlen ötösként a Csongrádi Turulok 12 pontot szerzett a csoportkörökben, a második helyre a veterán e-sportolókból álló Baranyai Bástyák értek oda, de a Bács-Kiskun Betyárok ellen nagyon megszenvedtek az egy pontért.

A rájátszás párosítása sorsolás útján dől majd el hamarosan, a csoport első helyezettjei a másodikkal mérkőznek meg. Azonos régióból nem kerülhet össze két csapat, ami garantálja az izgalmas és szoros összecsapásokat, mivel nem tudnak az egymás elleni meccsek tapasztalataiból kiindulni a játékosok.

A rájátszás december 12-én 11:30-tól indul, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!