Magnum Photos

2020.11.25. 18:00

Virtuális luxusutazás a The Frame tévék képernyőjén

A Samsung a Magnum Photos ügynökség képeivel bővítette a The Frame készülékeken elérhető műalkotások kínálatát.

Forrás: Samsung

A kizárólag a Samsung Art Store áruházban elérhető, 20 fotóból álló válogatás ikonikus helyszínekre és korszakokba kalauzolja a felhasználókat.

A képek december 14-ig ingyenesen elérhetők a The Frame TV Art Store kínálatában, ezután pedig külön és előfizetés részeként is megvásárolhatóak.

A Magnum kollekció gondosan válogatott képei egy-egy rendkívüli helyszínt vagy időszakot örökítenek meg. Olyan világhírű fényképészek alkotásai, mint Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker vagy Bruno Barbey.

„A felhasználók világszerte kevesebbet utazhattak az elmúlt hónapokban és több időt töltenek otthon – nyilatkozta Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – Az ikonikus helyszíneket bemutató, lenyűgöző képekkel és a kiemelkedő QLED képminőséggel egy luxus körutazás élményét hozzuk el a felhasználók otthonába.”

A Samsung Art Store kollekciója a Magnum Photos új képeivel együtt már több mint 1400 műalkotást és fotót tartalmaz 4K minőségben, olyan világszerte ismert múzeumok és galériák jóvoltából, mint a magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina, a londoni Tate Modern, a firenzei Uffizi képtár, az amszterdami Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Hermitage és a LUMAS.

Az új kollekció a 2018-as és annál újabb készülékeken érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!