Elvitte a cica

2019.06.17. 18:13

Benézte a miniszter: macskás filterrel posztolták

Pontosabban szólva élőben közvetítették a pártja hivatalos sajtótájékoztatóján a Facebookon, de a cicásító filter valahogy bekapcsolva maradt.

Igazán csinos sikert aratott az egész világon Shaukat Juszafzaj pakisztáni miniszter, aki a képernyőkön kackiás bajusszal és szőrös fülekkel jelent meg.

Online beszélgetett újságírókkal, de valamilyen – állítólag mindössze technikai – baki folytán az egész élő adás alatt filterezve látszott.

Az AFP riportere által is látott videót a sajtótájékoztató után néhány perccel törölték a PTI párt hivatalos Facebook oldaláról, de akkor már szétspriccelt az interneten a lementett videó.

Who let the cats out!!! " target="_blank" rel="noopener">#KhyberPakhtunkhwa #government media team forgets cat filter is on while live steaming press briefing. @PTIofficial @Xadeejournalist @ZarrarKhuhro @Qamarcheema pic.twitter.com/xs0GtkBVyK

— Sib Kaifee (@sibkaifee) " target="_blank" rel="noopener">2019. június 14.

Szerencsére úgy tűnik, Juszafzaj nem akar tettest keresni. Megerősítette ugyan a történteket az AFP-nek, de azt is hozzátette, hogy a móka véletlenül esett meg.

Egyszerűen bekapcsolva felejtették a szűrőt, mondta, s hozzátette, hogy ne vegyünk mindent olyan komolyan.

A PTI közösségi média csapata által kiadott sajtónyilatkozat szerint „emberi hiba” csúszott a közvetítésbe.

Mint fogalmaztak, minden szükséges intézkedést megtesznek az ilyen események jövőbeni elkerülése érdekében.

Borítókép forrása: ScoopWhoop

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!