Koncertajánló

2019.09.19. 18:00

Tízéves a Minimal Design

Nagy dobásra készülnek a magyar Guns N’ Roses tribute banda egykori tagjai.

Pogonyi Nóra

Különleges koncerttel ünneplik debütáló albumuk 10 éves jubileumát a Hol­lywood Rose egykori tagjai.

A zenészek szeptember 20-án újra összeállnak és egy egyszeri, speciális buli keretében eljátsszák a Minimal Design teljes anyagát. Az eseménynek a budapesti Metro Club ad otthont, ahol két vendéggel kiegészülve áll a közönség elé a csapat.

A Guns N’ Roses munkássága előtt tisztelgő Hollywood Rose igen szép sikereket tudhat maga mögött: a 2003 óta működő zenekar nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is rendszeresen koncertezik.

Lemezek

A banda ráadásul azon kevés tribute csapatok közé tartozik, mely saját dalokat tartalmazó kiadványokkal is büszkélkedhet – pályafutása során több albumot is kiadott a zenekar, az elsőt 2009-ben Minimal Design címmel.

– A debütáló lemezünk akkoriban nagyon sikeres volt, csak azért nem toltuk jobban, mert nyilvánvalóan a Guns N’ Roses dalaira épülő koncertek alapozták meg a zenekar bevételét. Ezt persze utólag nagyon bánjuk – magyarázza Takács Vilkó, a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosa, aki 2007 és 2014 között játszott a bandában.

Az idén 10 éves Minimal Design készítésekor Jesse James, azaz Varga László volt a Hol­lywood Rose énekese, Vilkó mellett pedig Venyercsán Zsolt és Dénes Viktor is tagja volt a zenekarnak. Miután a lemez a Hollywood Rose történetében mérföldkőnek számít, annak ellenére, hogy már egyikük sem játszik a csapatban, fontosnak érezték, hogy a jubileumi évben valamilyen formában megemlékezzenek róla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!