Bulvár, celeb

2013.01.31. 10:35

Német orvostanhallgató a legkeményebb csávó

Nagy-Britanniában, Pertonban minden évben a legkeményebb férfiak csapnak össze a Tough Guy Challange versenyen, ahol idén újra a német Knut Hohler bizonyult a legjobbnak.

Nagy-Britanniában, Pertonban minden évben a legkeményebb férfiak csapnak össze a Tough Guy Challange versenyen, ahol idén újra a német Knut Hohler bizonyult a legjobbnak.Minden évben több ezer bátor jelentkezőt csábítanak a lángoló szénabálák és jéghideg pocsolyák Pertonba, a világ legdurvább versenyére, de a Tough Guy Challange indulóinak csupán harmada jut el a célig.

A pálya tizenkét mérföld hosszú, ahol összesen 21 akadályt kell legyőzni a versenyzőknek dacolva az elemekkel. Idén nem kegyelmezett az időjárás a résztvevőknek, a visszatérő versenyzők szerint még soha nem volt ennyire hideg ezen a megmérettetésen. A pályán olyan akadályokkal kellett megküzdeni, mint a szögesdrót, tűz, sár, jeges víz elektromos kerítés és mindenféle magaslatokba aggatott korlátok.

A versenyen elég gyakoriak a sérülések, törések, zúzódások, ficamok, ezért a kemény fiúk diadalát idén is árgus szemmel követték figyelemmel a mentők.

A 28 éves orvostanhallgató, Knut Hohler már másodszor nyerte meg ezt az embert próbáló küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!