Bulvár, celeb

2012.12.19. 12:10

Bradley Cooper öt mellbimbója

- Öt mellbimbóm van! - mesélt Bradley Cooper a furcsa deformációjáról Ellen DeGeneres műsorában. 

- Öt mellbimbóm van! - mesélt Bradley Cooper a furcsa deformációjáról Ellen DeGeneres műsorában. Bradley Cooper teljesen lenyűgözte az Ellen DeGeneres show közönségét, amikor nemcsak a harmadik mellbimbóját mutatta meg, hanem a negyediket és az ötödiket is. A Másnaposok sztárja felajánlotta, hogy leveszi ingét, de figyelmeztette a nézőket arról, hogy van egy gusztustalan titka. A 37 éves színész elárulta, hogy van egy harmadik mellbimbója az igazi alatt. Ez még önmagában nem lenne ritkaság, de neki van egy a karján, és egy a lábán is. 

- Levehetem az ingemet?  - kérdezte Ellent a jóképű színész, miközben lehúzta magáról a ruhadarabot és felfedte felsőtestét - Már korábban is kérted, de én nem akartam túl sokat felfedni... Megmutatom, hogy miért. Van egy harmadik mellbimbóm. Hát nem furcsa? Gusztustalan. 

Aztán Cooper folytatta a vallomást: 

- Van egy negyedik is.  Őrület. És van egy ötödik a lábamon.

Ellen viccesen megjegyezte, hogy a show a nagy vallomások műsorává vált. De aztán az is kiderült, hogy az extra mellbimbók nem voltak igaziak, csak egy trükk, amivel feldobták a műsor hangulatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!