Bulvár, celeb

2011.06.03. 20:50

Elárverezik Katalin cambridge-i hercegnő gyermekkori otthonát

<p>London (MTI) - Árverésre kerül Kate Middleton - akit Vilmos hergeggel kötött házassága után Katalin cambridge-i hercegnőnek neveznek -&nbsp; gyermekkori otthona.</p>

Az angliai Berkshire grófságbeli Bradfieldben álló, késő viktoriánus kori négy hálószobás épület kikiáltási ára 495 ezer font (148 millió forint). Az épületet 1979-ben vásárolta a Middleton-házaspár, Michael és Carole, amikor mindketten a British Airways légitársaságnál dolgoztak - olvasható a BBC brit közszolgálati médium internetes oldalán(www.bbc.co.uk).

    A család 1995-ben adta el az ingatlant, amikor Kate 12 éves volt, miután Party Pieces elnevezésű családi vállalkozásuknak köszönhetően elég pénzt sikerült összegyűjteniük egy nagyobb ház vásárlásához.   

    "A királyi kapcsolatoknak+ köszönhetően hatalmas az érdeklődés a ház iránt" - árulta el Dudley Singleton, az aukció vezetője. Az ingatlanhoz egy hátsó kertben álló melléképület is tartozik, amelyet még a Middleton család alakított át és használt irodaként.

    Vilmos herceg brit trónörökös és Kate Middleton öt héttel ezelőtt lépett házasságra a Westminster-apátságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!