Bulvár, celeb

2011.01.02. 15:08

2010 legnagyobb sztár-szakításai

<p>2010-ben több sztár is úgy gondolta, búcsút int kedvesének itthon és külföldön egyaránt.</p>

2010 első nagy szakítása valójában nem is szakítás volt. A nem éppen hitelességéről híres News Of The World ugyanis világgá kürtölte, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt románca véget ért. A fantasztikus hírt sokan elhitték, de hamar jött a cáfolat, miszerint csupán csak egy vagyonelosztási szerződés miatt keresték fel ügyvédjeiket.

Februárban és márciusban egy Oscar nevű férfi csapott le, egymás után többször is. Úgy tűnik, a világ legbecsesebb filmes elismerése nem tesz jót a házasságoknak, hiszen előbb a 2009-es győztes, Kate Winsletjelentette be, hogy elválik férjétől, majd alig pár nappal a 2010-es gála után kiderült: a legjobb női főszereplő, Sandra Bullock is válik. Hamarosan követte őket Halle Berry, majd Mel Gibson – talán az ő válása volt a leghangosabb, hiszen egykori kedvese, sokadik gyermekének anyja, Okszána gyakorlatilag minden apró részletet kitálalt a sajtónak.

Szakításokban csendesebben kezdődött az esztendő itthon, igaz, szép csendben véget ért két Barátok közt sztár kapcsolata is. Előbb Kiss Ramóna és Tóth Norbert focista szerelme ért véget, aztán Balogh Edináé – utóbbi szépség egyébként azóta újabb boldog párkapcsolatban él. Idén egyébként a sorozat korább Tildája, Szabó Erika is szakított.

Négy másik szépség is véget vetett a kapcsolatának: Polgár Kriszta és Zimány Linda egyaránt búcsúzott pókerjátékos kedvesétől, míg a 2008-as Királynő, Freire Szilvi kétszer is szakított. Ez egyben azt is jelentette, hogy neki kétszer is le kellett szedetnie a pasik neveit a testéről, hiszen Szilvi mindkét alkalommal tetoválással pecsételte meg a szerelmet. A Fresh szőkesége, Andi sem járt jobban: korábbi párja gyakorlatilag szó nélkül kitette az utcára.

Júliusban Fésűs Nelly, egy hónappal később pedig Katus Attila jelentette be, hogy véget ért sok éves kapcsolata, az igazi nagy drámák azonban az év végére maradtak.

Rövid egymás utánban három váratlan válási hír érkezett Hollywoodból, hiszen Eva Longoria, Liz Hurley és Scarlett Johansson is véget vetett házasságának. Nálunk pedig Gregor Bernadettadta ki férje útját, mint később kiderült, egy új szerelem miatt. Az egész év legszomorúbb szakítása talán az utolsó, hiszen Németh Kristóf házasságának válságára nem sok jel mutatott. Reméljük, legalább nekik sikerül rendeznük a problémáikat, és az új esztendőben már jó hírekről számolhatunk be róluk.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!