Bulvár, celeb

2008.09.28. 12:11

Madonna: Ha én letérdelek, nem imádkozni akarok

<p>Szex és sztárok. Ezt adja egy most megjelent könyv (Ártalmatlan vicc), amiben a hírességek legkeményebb dumáit válogatta össze a szerző. Íme ízelítőül néhány!</p>

Aubrey Malone biztosra ment. Tudja, hogy a szexre és a sztárokra mindenki kíváncsi, ezért most megjelent, Naughty Wit (Ártalmatlan vicc) című könyvében a hírességek legkeményebb dumáit válogatta össze. Jól gondolkozott, máris nagy siker. Íme ízelítőül néhány!
Madonna
– Ha én letérdelek, nem imádkozni akarok.

– Sok ember él nagyon hosszú kapcsolatokban, ami nem könnyű, sokat kell dolgozni rajta. A férjemmel hihetetlen a szex, a új „Incredible” számomat is neki ajánlom.

Madonna mindig is nagy férfifaló hírében állt. Az interneten ma is számos szaftos szexvideója fellelhető, igazán közismertté pedig egy pezsgős üveggel való huncutkodása tette. Nagy port kavart 1992-es SEX című képeskönyve, amelyben kendőzetlenül mutatta meg vadabbik énjét. Azt mondta: az élvezeten kívül a polgárpukkasztás mozgatta minden akkori tettét. Mára ugyan lenyugodott rendező férje, Guy Ritchie, illetve három gyermeke mellett, de nem volt ez mindig így. Első házassága elég viharos volt: 1985-ben ismerte meg a színész Sean Pennt, frigyük azonban nem sokáig volt felhőtlen. Penn állítólag agresszív volt, Madonna pedig többször félrelépett, így négy évvel később különváltak. Ezután sűrűn váltogatta partnereit, kedvesei között színészek, zenészek, sőt egy biszexuális pornósztár is volt. Kalandozásai 2000-ben értek véget, amikor összekötötte életét Ritchie-vel.

Colin Farrell

– Ha olyan nővel bújok ágyba, akinek műmellei vannak, úgy érzem, mintha sziklákat masszíroznék.

Az ír származású színész sármja már sok nőtt levett a lábáról, szerelmi élete azonban sosem volt nyugodt. Több topmodell ágyában megfordult, de nem veti meg a civil gyönyörűségeket sem. 2005-ben került napvilágra a Playboy „nyuszi” Nicole Narainnel közösen készített házi videója, amely azonnal túlterhelte az internetes hálózatot a látogatók száma miatt. A negyedórás szexjelent ugyan privát használatra készült, de hosszú pereskedés után sem derült ki, ki szivárogtatta ki a szaftos anyagot.

Rod Stewart
– Még mindig sok tinta van a tollamban, de jelenleg csak egy papírra írok vele.

Az énekes, Rod Stewart mindig is a gyengébbik nem bálványaként tetszelgett, öt különböző nő hét gyermekkel ajándékozta meg élete során, három házasság és számtalan futó kaland áll a háta mögött. A hűség fogalma nem szerepelt szótárában, míg 2007-ben feleségül vette a modellt, Penny Lancastert, akivel manapság is boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban él.

Boy George

– Ha van reinkarnáció, akkor Matt Damon alsónadrágjaként szeretnék újjászületni.

Ma már az egész világ számára tény az angol előadóművész szexuális hovatartozása, igaz, évtizedekkel ezelőtt még, a Culture Club együttes tagjaként nem fogalmazott egyértelműen. Akkor még azt mondta, biszexuális. Azóta kiderült, csakis a férfiakhoz vonzódik, szexuális élete azonban nem lehet aktív, hiszen egyszer úgy nyilatkozott, jobb egy pohár tea, mint a szex.

Minnie Driver

– A brit pasikban azt „szeretem”, hogy elhurcolnak egy McDonald s-ba, kifizettetik velem a cechet, majd megkérdik, hogy a húgomnak van-e pasija.

A színésznő magánélete – éveinek számával – egyre kuszább. Soha nem titkolta, hogy gyengéd szálak fűzték néhány színészpartneréhez, John Cusackhez, Matt Damonhoz és Josh Brolinhoz, utóbbi még el is jegyezte őt. Aztán egyik napról a másikra szakítottak, állítólag Brolin mostohaanyja, Barbra Streisand megnehezítette a kapcsolatukat. Szeptember elején egészséges kisfiúnak adott életet, az apa személyét ugyan nem fedte fel, azt viszont tagadta, hogy spermabank segítségét kérte volna.

Billy Crystal
– A nőknek érzelmekre van szükségük a szexhez, a férfiaknak csak egy üres lakásra.

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusa valószínűleg csak ismerősei tapasztalatai alapján mond ilyen bölcsességeket, vagy tisztességes Janice-hez, akivel 18 éves korában ismerkedett meg. El is vette az első szerelmét, és már 1970 óta társa, botrányok nem kísérik az életüket. Két lányuk közül az egyik színésznőnek állt, Crystal legnagyobb boldogságára.

Jim Davison
– A tudósok feltaláltak egy élelmiszert, amely 99 százalékkal csökkenti a nők szexuális étvágyát. Úgy hívják: esküvői torta.

Anglia egyik legsikeresebb komikusa meglehetősen cinikus, ha szóba kerül a házasság, de erre meg is van minden oka. Bár nem tudni, kapcsolataiban eddig ki volt a hunyó, mindenesetre tény, hogy eddig négyszer házasodott és négyszer vált el, a leghosszabb hitvesi viszony is csupán tíz évig tartott. A négy asszonytól öt gyermeke született.

Robin Williams
– Isten adott nekünk agyat és fütyülőt is. De sajnos csak annyi vért, amelyik az egyik ellátásához elégséges.

Az amerikai színész első házassága válságba jutott, amelyhez hozzájárultak súlyos drogproblémái is. Nehezen élte túl ezt az időszakot, aztán rájött, mennyire csinos első gyermeke dajkája. Az asszony azóta szült neki még kettőt és ellátja a menedzseri teendőket is. Williams arról soha nem beszélt, hogy ő inkább melyiket használja.

Uma Thurman
– Inkább egy olyan férfival legyen viszonyom, aki megcsal, mint aki nem húzza le maga után a vécét.

Az 1988-as Veszedelmes viszonyok című film egyik szerepét eljátszva a Kill Bill főszerepéig nem sikerült levetkőznie az erotikus szerepekkel járó skatulyát. Persze csak átvitt értelemben, hiszen a filmekben gyakran mutatta meg bájait. Az Empire Magazin korábban a világ 100 legszexisebb személye közé választotta őt. Magánélete azonban nem túl sikeres, a férfiak jönnek, mennek az életében. Gary Oldman csupán két évig volt a férje, aztán egy-egy évig volt a társa Timothy Hutton, majd Robert de Niro. Férje és gyermekei atyja, Ethan Hawke viszont megcsalta őt, így 2005-ben el is váltak.

Steve Martin

– Azt hiszem, a szex a legszebb és legtökéletesebb dolgok egyike, ami pénzért megvásárolható.

Nem tudni, hogyan élte le az első hatvan évét (csak sejteni lehet aranyköpéséből), de az amerikai színész tavaly, 61 évesen vette feleségül partnerét, a nála 26 évvel fiatalabb író szerelmét. Martin korábban úgy nyilatkozott magáról, hogy vad és őrült ember, de napjainkban már inkább szerénynek és nyugodtnak nevezte magát.

John Travolta
– Hiszek a házasságban és a szerelemben is. Persze nem feltétlen ugyanazzal a nővel.

Hogy mit szólt a színész felesége, Kelly Preston ehhez a nyilatkozathoz, rejtély. Azt feltételezi ugyanis, hogy élete párját nem is szereti. Pedig a színésznő két gyermekkel is megajándékozta Travoltát, házasságuk közel húsz éve botrányoktól mentes. Persze a szcientológiai egyház híres tagja sem volt mindig ilyen szent életű, Diana hercegnővel is összehozták, miután 1985-ben ellejtettek egy közös táncot. Travolta, már csak kegyeleti okokra hivatkozva is, soha nem beszélt Dianáról.

Sharon Stone

– A nők képesek egy orgazmust színlelni, a férfiak meg egy egész kapcsolatot.

Valljuk be, az Elemi ösztön szerepe óta Stone egy két lábon járó szexgépnek tűnik, aki bárkit megkap, akit csak akar. Részben így is van, megtartani azonban őket nem tudja. Három férje közül a legtöbbet, hat évet Phil Bronstein mellett húzott le, kapcsolata azonban vele is megromlott. A színésznő egyébként soha nem titkolta, hogy biszexuális, sőt, évekkel ezelőtt szexuális kalandja is volt egy nővel egy Beverly Hills-i szálloda fürdőszobájában. Nővel azonban soha nem élt együtt a ma már három gyermekes (mindet adoptálta) anyuka.

Forrás: Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!