Bulvár, celeb

2008.07.22. 11:59

Ágica titkos vágyai

<p>A lány elárulta, mi tenné őt igazán boldoggá.</p>

Ágica nemrégiben jósnál járt, aki nem mindennapi módszerrel mutatta meg a jövőjét.

- Alapjában véve hiszek a spirituális dolgokban, érdekel az ezotéria. Ezúttal kávézaccból jósoltak, még soha nem próbáltam ezt a módszert. Szerettem volna megtudni, mi lesz velem a közeljövőben, de mivel csak eldöntendő kérdést lehetett feltenni, arra voltam kíváncsi, vajon megvásárolom-e álmaim lakását. A jósnő szerint igen – mesélte Ágica az RTL Bulvárnak.

A lány elárulta, hogy már többször megpróbált saját otthont teremteni, de valahogy mindig jött egy akadály, amitől megtorpant, elkeseredett.

- Erre is rávilágított a jósnő. Szerinte nem lesz könnyű elérnem a célom, de meg kell másznom a hegyet, hogy aztán láthassam a síkságot. Most ezen vagyok, de nem merek többet mondani arról, hogy állok jelenleg a saját otthonnal.

Az egykori villalakó álmaiban évek múlva egy kertes ház szerepel, családdal, gyerekkel és kutyával, de ez csak a távoli jövő.

- Azért reálisan látom a helyzetem, tudom, „hol a helyem”. Majd ha egyszer családom lesz, akkor belevágok talán ebbe is. De előtte minden álmom egy 1,5-2 szobás lakás, amelyhez hatalmas terasz tartozik. Mindennél jobban szeretnék ott reggelizni, kávézni. Ha ezt sikerül megvalósítanom, nem lesz nálam boldogabb ember a földön! Remélem, a kávézacc nem hazudott.

  • Ágica nőknek vetkőzött
  • Ágica beismerte terhességét?
  • Ágica és a chippendale fiúk
  • Ágica és Győzike szerepel majd a szexszínházban
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!