Bulvár, celeb

2007.12.17. 15:32

Tom Cruise a minit szereti

<p>Tom Cruise a munkában rajong a gigantikus produkciókért, a hálószobában viszont a mini a kulcsszó. <dia width="850" height="630" alt="Katie Holmes és Tom Cruise lagzija 2006. 11. 17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Katie_Holmes__s_Tom_Cruise_lagzija_2006__11/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Katie Holmes és Tom Cruise lagzija 2006. 11. 17." /></a></dia><BR /></p>

A sztárok is emberek, ezért ők is ugyanazokat a dolgokat teszik a magánéletükben, amit akárki más. Esznek, alszanak, dolgoznak és szexelnek. Csak legtöbbször extrémebb módon, mint hétköznapi társaik.

Mivel többségük már eleve kívánatosabb, mint az átlag, így többet kell tenniük azért, hogy társaik ne kalandozzanak el. A módszereikről pedig előszeretettel mesélnek. Christina Aguilera és férje meztelen vasárnapokat tartanak, Halle Berry meg gyakran veti be Macskanő jelmezét.

Katie Holmes egyszerűbben megússza az esti csábítgatásokat. Tom Cruise-nak ugyanis elég, ha kis felesége felvesz egy miniszoknyát.

A Mission:Impossible sztárja úgy beindul a falatnyi textil láttán, mint egy Mustang, ha benzinfröccsöt kap. Viszont a hálószobán kívül már nem ekkora rajongója a viseletnek, mert félti kedvesét a gonosz férfiaktól.

Eddig nem tudtuk, hogy mi tartja össze a TomKat házaspárt, de már minden világos. A hasonló érdeklődési kör. Hisz Tom Cruise ex-nejei, Mimi Rogers és Nicole Kidman szerint nem kell neki XXL-es alsónadrág.

Katie Holmes mesélt még férje másik szenvedélyéről is. Mostanában rengeteget repül. Na nem a stúdiókból, hanem repülőkkel. A friss hobbit, a Szcientológia kisebbik istenének, John Travoltának köszönhetik. 

Tom Cruise-nak annyira bejött a felemelő érzés, hogy már a pilóta vizsgát tervezgeti. Ha ő valamit eltervez, akkor azt meg is valósítja. Csak a szektája nem lett még a világ vallási vezetője, meg az az Oscar sem akar a polcára felkerülni.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!