Bulvár, celeb

2007.11.21. 15:49

Zahara erőszak következménye

<p>Szomorú történetet mesélt el Angelina Jolie nevelt lányának, Zaharának az édesanyja. Megerőszakolták, és így fogant a kislány. <dia width="850" height="630" alt="Brangelina - Jolie és Pitt"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Brangelina___Jolie__s_Pitt/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Brangelina - Jolie és Pitt" /></a></dia></p>

Brad Pitt és Angelina Jolie örökbefogadott kislányára még csodás jövő várhat. Ez azonban a múltjáról korántsem elmondható.

Zahara vérszerinti édesanyja egy interjúban elmesélte, hogyan erőszakolták meg, és közölte, Zahara ennek az erőszaknak a következménye.

Mentwabe Dawit elmesélte, éppen munkából tartott hazafelé, amikor elé ugrott egy férfi. Befogta a száját, hogy ne kiálthasson, megerőszakolta, majd otthagyta.

A nő nem mert senkinek sem szólni, mivel az erőszakkal vádolás nagyon komoly dolog, valamint félt attól hogy a társadalom kirekeszti őt a történtek miatt.

Hamarosan kiderült, hogy teherbe esett, és úgy döntött, megszüli a babát. Így jött a világra az erőszak után 9 hónappal Zahara, aki most a Jolie-Pitt családban nevelkedik.

A szülés után hamarosan kiderült, hogy a család semmiképpen nem tudja eltartani a kislányt, mivel ők is éheztek. Yemsrach (Zahara eredeti neve) hamarosan alultáplált lett, különféle betegségeket kapott el, és már a síráshoz is gyenge volt. Dawit nem akarta nézni lánya csendes haldoklását, és elmenekült otthonról.

Dawith anyja 3 hónapig kereste lányát, de nem találta, így Zaharát elvitte a hatóságokhoz, hogy adják örökbe valakinek, aki megfelelően tud róla gondoskodni.

A hírekkel ellentétben az asszony egyet ért az örökbefogadással, mert tudja, édesanyja a haláltól mentette meg a kislányt.

Reméljük, lassan elcsitulnak a kislány körüli pletykák, és boldog, kiegyensúlyozott életet élhet családjában.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!