Bulvár, celeb

2007.11.14. 13:22

Victoria Beckham terhes?

<p>Ismét szárnyra kelt a pletyka arról, hogy Victoria Beckham babát vár. Ezúttal rózsaszín dolgokat válogat. <DIA width="850" height="630" alt="Victoria Beckham 2007.09.17."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria_Beckham_2007_09_17_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Victoria Beckham 2007.09.17." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Victoria Beckham és férje, David Beckham nem tagadja, hogy nagy családot szeretnének. Úgy tűnik, útban van a következő utód.

Bár hetente érkeznek a hírek Victoria Beckham terhességéről, most barátok biztosan állítják, hogy Victoria babát vár.

Mire alapozzák ezt? Az elmúlt hetekben Victoria már kétszer is egy bababoltban járt. Nem ajándékot keresett a többi Spice Girl gyerekének, vagy saját fiainak, hanem gyerekszoba berendezéséről tárgyalt.

És elképzelésében csak a rózsaszín jelent meg. Talán a három kisfiú után teljesül a házaspár vágya, és kipróbálhatják azt is, milyen egy kislány szüleinek lenni?

Hogy a pletyka igaz-e, azt pár hónap múlva már láthatjuk. Ha látványosan nőni kezd Victoria Beckham hasa, akkor nem csak véletlenül járt a bababoltban.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!