Bulvár, celeb

2007.11.16. 16:15

Tom Cruise playboy lehet

<p>Tom Cruise alakíthatja Hugh Hefnert, a playboyról készülő filmben. <DIA width="850" height="630" alt="Tom Cruise I."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tom_Cruise_I_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Tom Cruise I." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Tom Cruise eddig nem nyilatkozott, csak azt ismerte el szóvivőjén keresztül, hogy tényleg felkérték a szerepre, de még nem döntött.

Az egyik hollywoodi filmstúdió a playboy, Hugh Hefner életéről kíván filmet forgatni, és Tom Cruise-t látnák szívesen a főszerepben.

Az egyik bennfentes így nyilatkozott: "Tom érdeklődik a szerep iránt, hiszen nagy kihívás Hugh Hefner színes és érdekes életét a filmvászonra vinni.”

Tom Cruise ezen kívül a jól értesültek szerint úgy gondolja, Hugh Hefner megszemélyesítése olyan kihívás, amelyet ha megold, ismét bebizonyíthatja, hogy mennyire tehetséges és komoly színész.

Igaz, ebben a pillanatban főképp a családi életére koncentrál, sok időt tölt feleségével, Katie Holmesszal és a 18 hónapos Surival, de természetesen emellett egy pillanatra sem feledkezik meg róla, hogy ő színész is.

Tom Cruise szóvivője annyit mondott még, hogy naponta keresik meg Tomot ajánlatokkal, így nem dönt egyik pillanatról a másikra, hogy melyik filmben fog szerepelni.

A pletykák szerint Leonardo DiCaprio is esélyes lehet a playboy szerepére.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!