Bulvár, celeb

2007.11.09. 14:56

Tom Cruise egyszerűen él

<p>Tom Cruise megtagadja a modern technikát. Nincsen órája, e-mail címe vagy mobilja. Vajon a vallása miatt? <dia width="850" height="630" alt="Tom Cruise I."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tom_Cruise_I_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Tom Cruise I." /></a></dia></p>

"Farmert viselek, zoknit és inget – teljesen normális öltözék, semmi feltűnés, ezt szeretem” – nyilatkozta Tom Cruise.

Tom Cruise nem tartja fontosnak a tárgyakat, és azt, hogy azok a gazdagságát szimbolizálják. "Nincs pénztárcám, ékszereim, órám, iPhone-om vagy e-mail címem. Talán a modern dolgok és a hivalkodás megtagadása mögött Tom Cruise vallása, a szcinetológia áll.

 Lányát, Surit is ezen tanítások alapján neveli Tom Cruise. "Egyszerűen szeretnék élni, sokat lenni a családommal, és filmeket csinálni, nem drága tárgyakat akarok a gyerekeimnek adni, hanem egészen más értékeket. Például a világra való nyitottságot, szeretetet, felelősségvállalást tetteikért.”

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!