Bulvár, celeb

2007.11.08. 11:18

Rappelnek Beckham fiai

<p>Snoop Dogg gyerekeit tanítja focizni Beckham. Az ő fiait rapre tanítja Snoop Dogg. <dia width="850" height="630" alt="Victoria és David Beckham20060628"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria__s_David_Beckham20060628/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Victoria és David Beckham20060628" /></a></dia></p>

Snoop Dogg gyerekeivel gyakorol David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol labdarúgója elfogadta barátja felkérését, és a futball alapjaival ismerteti meg a srácokat.

Sokan talán csodálkoznak azon, hogy lehet az, hogy David Beckham és a hírhedt Snoop Dogg olyan jó barátok. A szőke angol labdarúgó és az amerikai rapper teljesen más világban nőtt fel, más kultúrát, más életstílust hoztak magukkal, mégis furcsa módon már a 90-es évektől jóban vannak.

A barátság csak szorosabb lett, mióta Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek. Snoop Dogg most különös dolgot kért a futballistától: tanítsa meg a futball alapjaira a gyerekeit.

Mivel David amúgy is tervezi egy futball-akadémia létrehozását, ráadásul a Los Angeles Galaxy nem jutott a playoffba, így sok szabadideje van, elvállalta az edzői feladatokat.

"Megkértem, hogy foglalkozzon egy kicsit a fiaimmal, hiszen ő az egyetlen, aki képes bárkivel megszerettetni a sportot. Nagyon jól érezték magukat együtt, remélem még lesz folytatása a tanításnak” – mondta el Snoop, aki cserébe a rap alapjaira oktatja Beckham gyerkőceit.
Forrás: Zene.hu

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!