Bulvár, celeb

2007.11.13. 10:41

Pitt megmentette Angelina Jolie-t

<p>Kínos helyzettől mentette meg Brad Pitt állítólag párját, Angelina Jolie-t a Beowulf című film londoni bemutatóján. <dia width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." /></a></dia></p>

Amikor a fotósok elkezdték fényképezni a Brad Pitt - Angelina Jolie párt, rögtön Angelina hátsójára főkuszáltak.

Számos magazin úgy tudja, Angelina Jolie bőrnadrágján kisebb lyuk éktelenkedett. Brad Pitt úriemberként viselkedett, és tenyerével fedte be a lyukat. Az elkészült fotókon így semmi sem látszik.

Így már nem derül ki, hogy tényleg lyukas volt a nadrág, vagy Brad Pitt a mozdulattal csak a szeretetet és az összetartozást akarta kifejezni.

Az új filmben Angelina Jolie Beowulf anyját alakítja. A filmet november végén mutatják be a magyar mozikban. Érdekesség, hogy élő színészek játszzák a szerepeket, majd számítógéppel dolgozták át arckifejezéseiket és mozdulataikat, így az eredmény animációs film lett.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!