Bulvár, celeb

2007.11.28. 11:10

Pierce Brosnan ellen nincs bizonyíték

<p>A korábbi James Bond filmek sztárjának, Pierce Brosnannak nem kell bíróság elé állnia egy fotós bántalmazása miatt. Az ok: nincs elég bizonyíték. <dia width="850" height="630" alt="Pierce Brosnan arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pierce_Brosnan_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Pierce Brosnan arcai" /></a></dia></p>

Pierce Brosnant testi sértésért perelte volna be egy fotós, azonban az előzetes meghallgatáson a bizonyítékokat nem találták elegendőnek ahhoz, hogy bírósági eljárást kezdeményezzenek.

Még október végén vacsorázott Pierce Brosnan egy malibui étteremben, ahol összetűzésbe keveredett egy fotóssal. Szemtanúk szerint a fotós kritizálni kezdte az egykori James Bondot, aki fiával érkezett az étterembe. Mások viszont azt állítják, hogy Brosnan kötött bele a fotósba.

Szó szót követett, míg végül Pierce Brosnan megütötte a fotóst, akinem maradt adósa a színésznek, és hasba vágta őt.

A színész ellen nyomozás indult, de nem találtak kellő bizonyítékot ellene.

Pierce Brosnant legközelebb Meryl Streep oldalán láthatjuk a mozikban a "Mama Mia” című musical filmes változatában.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!