Bulvár, celeb

2007.11.27. 07:49

Pavarotti özvegye perel

<p>A szeptemberben elhunyt Luciano Pavarotti özvegye, Nicoletta Mantovani rágalmazásért pereli be Pavarotti két barátját. <dia width="850" height="630" alt="Luciano Pavarotti arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Luciano_Pavarotti_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Luciano Pavarotti arcai" /></a></dia></p>

A 38 éves Nicoletta Mantovani 30 millió euró kártérítést kér fejenként a barátoktól, mivel azt állították, hogy Pavarotti halála előtt el akart válni tőle, és a házasságuk romokban hevert. A barátok szerint már csak az anyagiakban kellett volna megegyezniük, ha nem jön közbe a haláleset.

Nicoletta Mantovani szerint ez nem igaz, ezért fordult a bírósághoz. A hírek szerint Lidia La Marca és Franca Corfini Strata a két barát. Pavarotti halála után mindketten adtak interjút, és mindketten a válásról beszéltek.

Lidia La Marca kötelességének érezte, hogy elmondja, hogy Nicoletta Mantovani kínozta Pavarottit, nem engedte, hogy barátai meglátogassák, és első házasságából származó lányait is eltiltotta tőle.

Pavarotti előző feleségét és lányát akkor nagyon megdöbbentették ezek a nyilatkozatok, és felszólítottak mindenkit arra, hogy tiszteljék édesapjuk emlékét.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!