Bulvár, celeb

2007.11.07. 16:17

Paul McCartney , a hódító

<p>Paul McCartney túllépett Heather Mills-szel való problémáin, mint a kutyagumin, és ismét randizásra adta gombafejét. <dia width="850" height="630" alt="McCartney 2007.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/McCartney_2007_05_28_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="McCartney 2007.05.28." /></a></dia><BR /></p>

Amióta vannak hollywoodi álompárok, azóta léteznek a nem túl barátságosan lebonyolított válások. Ám lassan joggal pályázik minden idők leggusztustalanabb szakítása címre Paul McCartney és Heather Mills elválasztása.

Az évekig tökéletes szerelmesekként élő párosról mára kiderült, hogy igazából a két legromlottabb ember a földkerekségen, legalábbis ezt vallják egymásról. Már a Bibliában sem maradt olyan bűn, amit valamelyik ne követett volna el a másik ellen. Az egykori modell múlt hete is azzal telt, hogy ex-férjét szidta az univerzum összes tévécsatornáján.

Ám a Beatle ezektől nem zavartatva keresgélte a szerelmet egy hölgyben, név szerint Nancy Shevell-ben. Akivel csak annyi a baj, hogy férje van, méghozzá Sir Paul egyik barátja. De a jelek szerint, ezen mindketten könnyen túltették magukat. Egész hétvégén úgy viselkedtek, mint a turbékoló galambok.

Pénteken együtt vacsoráztak, majd hajnal háromig koktélozgattak. A szemtanúk elmondták, hogy a zenész boldogabbnak tűnt, mint Heather mellett valaha.

Beszélgetés közben Nancy egyszer csak arcon puszilta lovagját, amibe az belepirult. Szombaton moziba ment, aztán evett valamit a gerlepár. Utána Paul McCartney házában töltöttek két hosszú órát. Azt nem tudni ott mit csináltak, de vasárnap már sétálgatás közben nyíltan csókolgatták és ölelgették egymást, és ismét elvonultak a híres birtokra.

McCartney és kedvese már évek óta ismerik egymást, a Beatles tag még első feleségével, Lindával járt át Nancy-hez és férjéhez teázgatni. Azóta jócskán megváltoztak a felállások, hisz az énekes megözvegyült, most válik, és szívszerelme ujján sem látni mást, csak a gyűrű helyét.

Ha a dologból lagzi lesz, aztán valamiért szakítás, az anyagiakkal nem lesz gond, mivel Ms. Shevell jelenlegi ura New York egyik legmenőbb jogásza.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!