Bulvár, celeb

2007.11.30. 07:34

Paris Hilton ismét gyereket akar

<p>Paris Hilton minél hamarabb szeretne anya lenni. Most új, sürgető okot talált erre. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

Paris Hilton már többször kijelentette idén, hogy gyereket akar. Igaz a megfelelő férfit még nem találta meg, de az új okot igen.

Nevezetesen azért kellene gyorsan egy babát szülnie, mivel Nicole Ritchie gyereke hamarosan megszületik. És ha Paris Hilton túl sokat vár, akkor túl nagy lesz a korkülönbség Nicole és az ő gyereke között, és akkor a picik nem lehetnek igazi barátok.

"Mondtam Nicole-nak, hogy gyereket akarok, és akkor majd játszhatnak együtt a kicsik.” - mesélte Paris Hilton a People magazinnak. "Nicole és én is együtt játszottunk, mikor kicsik voltunk.” - indokolta a vágyát Paris.

Már csak egy dolog hiányzik a boldog babaváráshoz, mégpedig a megfelelő férfi. "Jelenleg nincs barátom. De akkor is családot akarok alapítani.”

Amíg Paris Hilton megtalálja álmai férfiját, addig is gyakorolhatja majd az anyaságot Nicolegyerekén, aki januárban fog megszületni.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!