Bulvár, celeb

2007.11.19. 10:56

Paris Hilton a fürdőkádban

<p>Újabb videó kering Paris Hiltonról az interneten. Most egy fürdőkádban pózol a habokban a botrányairól híres örökösnő. <DIA alt="Paris Hilton kisasszony" height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A legújabb videón egyedül játssza a főszerepet Paris Hilton. Legutóbb egy privát szexvideó került nyilvánosságra, amelyen Paris Hilton Rick Solomonnal (Pamela Anderson jelenlegi férjével) gyűri a lepedőt.

Ebbe a felvételbe a fiatalabbak belepirulhattak, a mostani videó nem számít pornónak, Paris Hiltonból semmi sem látszik a haboknak köszönhetően.

A háttérzajokból ítélve ezt a felvételt is egy férfi készítette, és a rossz nyelvek azt feltételezik, nem véletlenül került az internetre, ahogyan az előző videó sem. Paris Hilton még több hírnevet és pénzt szeretne elérni.

A 26 éves Parist most a kádban pancsolni láthatjuk, és talán csak egy vágott változat, amely a legnépszerűbb internetes videó-megosztó oldalra is felkerült, majd onnan pár óra múlva el is tűnt.

Az egyik angol bulvárlap hírei szerint a Paris Hilton videó nem új, már hetek óta látható volt az interneten, Paris pedig bírósághoz fordult, hogy kötelezzék a videó eltüntetésére az érintett honlapokat.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!