Bulvár, celeb

2007.11.13. 11:42

Nicole Kidman halálfélelme

<p>Egy "hajóvadászat” után, melyet fotósok indítottak ellene Sidney utcáin, halálfélelme lett Nicole Kidmannek. <dia width="850" height="630" alt="Nicole Kidman újra férjhez ment 2006.06.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nicole_Kidman__jra_f_rjhez_ment_2006_06_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Nicole Kidman újra férjhez ment 2006.06.25." /></a></dia></p>

Nicole Kidman valószínűleg hétfőn jelenik meg a bíróság előtt, hogy tanúskodjon a fotós ellen, aki miatt majdnem baleset történt évekkel ezelőtt.

Nicole Kidman épp Sidney útjain autózott, amikor Jamie Fawcett erőszakosan követni kezdte őt, és balesetveszélyes manőverekre kényszerítette.

Akkoriban Nicole Kidman hangos kiabálásban tört ki, mikor kiszállt az autójából. "Valaki meg fog halni, ha ezt tovább folytatják” - mondta a színésznő, mielőtt kihívta a rendőrséget.

A 40 éves Nicole Kidmannek személyesen is meg kell jelennie a bíróság előtt az ügyben.

Kidman és Fawcett régi ellenségek. Korábban már tiltó rendelkezést is kért Nicole a bíróságtól, hogy Fawcett ne mehessen a közelébe, és ne zaklathassa őt.

Nicole Kidman villájában poloskát is találtak egyszer, ebben az ügyben is Fawcetthez vezettek a szálak. Az ügy a bíróság elé került, de nem találtak terhelő bizonyítékot.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!