Bulvár, celeb

2007.11.06. 10:17

Koós Réka autóbalesete

<p>Koós Réka színésznőnek ez volt az első ütközése és nagyon sokszor eszébe jut. <BR /></p>

Koós Réka most már könnyedén meséli, mit történt velük pár nappal ezelőtt. Moziból tartottak éppen hazafelé, amikor kihajtott eléjük egy autó, és az ütközést már nem tudták elkerülni.

- Volt ott pánikroham, minden. Amiért hálát adtam az Istennek, hogy nem volt velem a kislányom. Ezen kívül ugyan nem történt bajom, de persze nagyon megijedtem – mondta Koós Réka.

Rékának ez volt az első ütközése, és tényleg szerencse, hogy az égvilágon semmi bajuk nem történt.

Bár Koós Réka szerint az ijedtség lehetett az oka, hogy még aznap éjszaka elment a hangja és napokig alig tudott beszélni, nemhogy énekelni. Pedig egy lemezfelvétel is várna rá.

- Van, aki azt mondja, hogy az ijedtségtől biztos megfeszültek a hangszálaim, vagy nagyot kiabáltam. Kiabáltam de nem ordítoztam. Annyi volt, hogy vigyázz!

A színésznő azóta sokkal óvatosabban vezet, de sokszor átfut rajta az eset. Egyelőre édesanyja autójával jár, de hosszú távon ez sem megoldás. Annál is inkább, mert éppen költözés előtt állnak.

- Még nagyon a kettő között vagyok, ez egy nagyon hosszadalmas folyamat. Ugye még nem költöztünk el, ez folyamatban van. Remélem, addigra meglesz a költözés, amire januárban elkezdek dolgozni, meg februárban lesz a kiállításom, az új, és addigra remélem, minden elrendeződik.

Koós Réka soha nem is titkolta, hogy el akar költözni abból a házból, amit volt férjével közösen építettek. Szeretne végre teljes nyugalmat maga körül. Így ugyanúgy, mint ahogy magánéletével, az új otthonával kapcsolatban is igen szűkszavú.

- Annyit elárulok, hogy ez is az agglomerációban lesz. Eljátszottam a gondolattal, hogy beljebb, de így körbenézve semmiképpen nem tudtam megbarátkozni azzal, hogy beköltözzem a dzsumbujba, úgyhogy maradunk kint.

A színésznő csupán annyit mondott még el magáról, hogy teljesen rendben van az élete, és nincs oka panaszkodni. Ám azt, hogy újra teljesen talpra állt, csak akkor meri nyugodt szívvel kimondani, ha magánélete után a színpadon is vissza tud térni úgy, ahogy szeretné.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!