Bulvár, celeb

2007.11.30. 17:05

Julia Roberts megfélemlítette a fotósokat

<p>A paparazzi legnagyobb meglepetésére, Julia Roberts elüldözte őt. Az egyik iskola közelében vették üldözőbe a színésznőt. <dia width="850" height="630" alt="Julia Roberts"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Julia_Roberts/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Julia Roberts" /></a></dia></p>

Az egyik iskola közelében kezdték el követni Julia Robertset a tolakodó fotósok. A színésznő nagyon felháborodott, hogy már a gyerekek életét is veszélyeztetik a fotósok az őrült mutatványokkal, amikor követnek valakit.

A pletykák szerint Julia Roberts hatalmas dudálásba kezdett, majd rákényszerítette a fotóst, hogy megálljon, és elkezdett vele kiabálni, hogy mindennek van határa, és az iskolák közelében különösen óvatosan és odafigyelve kellene közlekedni.

A fotós ezután abbahagyta Julia Roberts fényképezését, és követését is.
Legutóbb George Clooney fakadt ki a tolakodó fotósok ellen, úgy látszik, a sztároknak tényleg elegük lett.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!