Bulvár, celeb

2007.11.14. 10:14

Jolie és Aniston harca

<p>Jennifer Aniston a Pitt családnál tölti a Hálaadás ünnepét. Vajon mit szól ehhez Angelina? <A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Aniston_2006_06_18_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Jennifer Aniston 2006.06.18." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Ha a szerelmesek között szakításra kerül a sor, akkor az addig imádott anyósok és apósok is ellenségekké válnak, mert a saját gyerekük pártját fogják. Néha azonban akadnak kivételek.

Jennifer Aniston például a mai napig baráti viszonyban van Brad Pitt anyukájával. Többek közt azért, mert Jane nem igazán szívleli fiacskája jelenlegi szerelmét, Angelina Jolie-t. Annak ellenére, hogy megajándékozta őket a hőn áhított unokákkal.

Pitt-mama és Angie rossz kapcsolata, az Oscar-díjas színésznő egy korábbi nyilatkozata miatt alakult ki. Az interjúban Angelina Jolie arról mesélt, hogy fiatal modellként bőszen válogatott a drogok bő terítékéből. Bár már rég nem használ semmit, a háborús helyzethez elég volt ennyi is.

Ezért a nagy vasárnapi ebédek elmaradnak a nagyinál, csak Brad Pitt viszi néha napján a gyerkőcöket látogatóba.

Az ex-feleség, Jennifer Aniston viszont még mindig összejár az egykori anyóssal trécselni. Sőt, még a Hálaadást is együtt töltik. Megakadályozva ezzel az össznépi Jolie-Pitt ünneplést.

Hiszen Angelina sikító frászban tört ki, amikor meghallotta, hogy Jennifer hol fogyasztja el a töltött pulykát. A Minden6ó szereplője azonban ennek ellenére sem akar változtatni sajátos hagyományain. Tavaly is így ünnepelt, hiába mondták már ki a válást.

Forrás:www.rtlklub.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!